WTF Smart Sticker

WTF?! SMART STICKERS és un nou accessori pel smartphone o tablet que pretén canviar la nostra relació amb els dispositius mòbils, permetent adherir-ho de forma senzilla i ràpida a qualsevol superfície per fer selfies, utilitzar-ho com a GPS en el cotxe i fins i tot posar-ho en un mirall per seguir un tutorial de maquillatge, entre molts altres usos.

Què és?

Es tracta d’un accessori per a dispositius mòbils realitzat en plàstic (PVC) amb dues superfícies adhesives, una frontal i una altra posterior. La superfície posterior s’adhereix al dispositiu mòbil i la frontal queda a la vista encara que va coberta amb una coberta mòbil, també de PVC, que s’aixeca quan volem adherir el dispositiu a un gran nombre de superfícies. La goma de la part frontal s’adhereix a la majoria de superfícies planes tals com a plàstic, fusta, guix (parets), cristall, mirall, metall, pedra, alumini, ferro, etc. Aquesta goma, fabricada a Japó mitjançant una nova fórmula desenvolupada durant diversos mesos, té un tractament especial que permet pegar i desenganxar el dispositiu sense deixar cap tipus de petjada o brutícia en la superfície on s’adhereix.
En cas d’embrutar-se, WTF?! SMART STICKER pot netejar-se fàcilment amb aigua.
A més, aquest producte és original i l’únic que es pot vendre a Espanya gràcies a un model d’utilitat que ho protegeix i que garanteix una adherència de més d’1.000 usos.

wtfsticker

Quin ús li puc donar?

Gràcies a la versatilitat que ofereix aquest accessori, pots realitzar un sense fi d’accions amb el dispositiu mòbil que abans requerien suports externs o, simplement, ajuda d’una altra persona. Ara, de forma senzilla i ràpida, podem fer selfies, utilitzar el nostre dispositiu com a GPS en el cotxe i fins i tot en una moto, veure videos còmodament en un autobús, tren o avió amb el dispositiu col·locat en el seient davant, seguir una recepta de cuina sense perill de tacar el mòbil o la tablet, adherir-ho a un mirall mentre seguim un tutorial de maquillatge o veiem un partit en afaitar-nos… Aquests són només alguns d’exemples de les múltiples opcions que ens ofereix el nou WTF?! SMART STICKER.

 

Disseny i alta qualitat

Aquest nou accessori ha arribat al mercat a Espanya amb 16 dissenys agrupats en 4 col·leccions diferents: Art, Línies, Geometria i Color. En cada col·lecció s’han buscat motius atractius que donin un toc de disseny i qualitat a la part posterior dels dispositius mòbils, ja sigui utilitzant l’accessori sobre el propi dispositiu o sobre la seva carcassa protectora. La grandària és personalizable, encara que la mesura standard de l’accessori és un quadrat de 55 x 55 mm.

wtfsticker2

Preu i punt de venda

WTF?! SMART STICKERS té un preu d’entre 5 i 6 euros i ja està a la venda en tendes VIPS. Al llarg del mes de juliol, començarà a comercialitzar-se en grans superfícies com El Corte Inglés (Telefonia i The Shop), Phone House, MediaMarkt, Carrefour i en algunes botigues de Cepsa i Repsol.

wtfsticker3