Verizon compra Yahoo per 4830M$

Verizon tanca la compra de Yahoo per 4830 milions de dòlars en efectiu. Una quantitat molt inferior als més de 40.000 milions de dòlars que va estar a punt de pagar Microsoft per Yahoo a 2008.

Aquesta compra converteix a l’operadora nord-americana en una de les majors empreses d’Internet, només superat per Facebook o Google. Un gegant tecnològic els negocis hi ha a la xarxa. Verizon ja té serveis com AOL que inclouen els populars mitjans The Huffington Post, Engadget o TechCrunch.

Amb l’adquisició de Yahoo suma així tota la immensa estructura en publicitat i mitjans. Disposat a competir de tu a tu contra Facebook i Google en el món de la publicitat a Internet.

yahoo

La valoració actual de Verizon supera els 200.000 milions, una quantitat enorme i que mostra que aquesta compra no suposa una inversió desmesurada per al grup.

Aquesta compra no inclou Yahoo Japó i la participació en el gegant de l’ecommerce Alibaba, un paquet que per si sol està valorat en 37.000 milions. Verizon si aconsegueix les diverses aplicacions de Yahoo, així com Tumblr i Flickr; dos serveis molt populars que no han evolucionat com s’esperava.

La posició de Marissa Mayer, actual CEO de Yahoo està per determinar. Una llàstima que una de les dones més poderoses de Sillicon Valley no hagi pogut aixecar una empresa tan important de l’inici d’Internet.

Què us sembla aquesta adquisició?

Més informació | Yahoo Investor