La meva activitat: Google sap tot el que fas

Si et mous per Internet, Google s’assabenta. Els de Mountain View han llançat ara “La meva activitat“, un web en què recopilen tota l’activitat que realitzem en els seus serveis, incloent des dels vídeos que veiem a YouTube fins a les cerques que realitzem, les pàgines en què vam entrar des de Chrome i les aplicacions d’Android que utilitzem.

Google resumeix tota la teva activitat on line en una ordenadíssima cronologia amb el ja habitual disseny de targetes de Material Design. D’aquesta manera, “La meva activitat” agrupa els últims vídeos que has vist a YouTube, o les diferents pàgines que pots haver visitat en una mateixa web -per exemple Facebook o Twitter-.

La nova web de “La meva activitat” de Google és perfectament accessible tant des del mòbil com des de l’ordinador, podent veure registrades fins i tot les nostres cerques per veu.

La meva activitat Google 2

El material que recopila “La meva activitat” no només prové de Chrome, del cercador i de YouTube, sinó també de les aplicacions per Android associades al teu compte de Google, de Google Now, de les pròpies aplicacions de Google (Maps o Play Music, per exemple ), de la recerca d’imatges … en resum, tot el que fas tenint iniciada la sessió del teu compte de Google està en La meva activitat. Podeu reduir la informació per veure cada un d’aquests elements per separat. A més, et permet eliminar cada element per separat o grups sencers.

Pot semblar que Google sàpiga tot el que fem a la xarxa, que és així, erò al capdavall no deixa de ser un historial de navegació ultra-vitaminat.

Més informació | La meva activitat